Geef jij Supertoll! een laatste zetje?

Na twee jaar tollen volgt na de zomer het klapstuk van het project: een kunstwerk prominent in Woensel, een Supertoll! De financiering hiervoor is voor een groot deel rond, maar we hebben nog een laatste zetje nodig. Dat geld proberen we bij elkaar te krijgen met jullie hulp, via crowdfunding op Voordekunst.nl. Help je mee?

Na een fantastische tijd in het Van Abbemuseum, honderden wijkbewoners in Woensel met hun gedachten, dromen en levensmotto’s, een gedicht van Merel Morre en grote zwermen in de buurten, is het tijd voor het klapstuk: de Supertoll. Een groot, in het oog springend kunstwerk als boegbeeld van de wijk. Een ijzeren tol met de mooiste, treffendste en beste teksten van het hele avontuur. Onze tol. Hoe tof is dat!? De tol komt op de kop van winkelcentrum Woensel en wordt onderdeel van het nieuwe HOV2-busstation dat er wordt gebouwd.

Help mee!
Met jouw bijdrage laten we de teksten met de hand op het ijzer  schilderen – net zoals de buurtbewoners dat zelf hebben gedaan op de houten planken. Er komt een duurzame coating overheen, zodat het lang mooi blijft. Verder lichten we het werk mooi uit, zodat de trots van Woensel (als we ‘m zo mogen noemen :-)) ook ’s avonds te zien is. En het allermooiste: we maken een grondplaat met alle namen van alle deelnemers van workshops en alle andere mensen die hebben meegewerkt. Supertoll!!

Doe je mee? Dan hebben we ook iets voor jou. Kijk op Voordekunst.nl welke tegenprestaties je kunt verwachten… Alvast dank!

Schermafbeelding 2015-05-28 om 10.40.05

powered by:

bkkc_logo

logo_provincieNB